Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Majorstuen
Topp behandling fra A-Å
Lege: Andreas Svee SkrevetAndreas er hyggelig og imøtekommende, effektiv og dyktig. Topp behandling fra A-Å, godt ivaretatt fra første møte til nå avsluttende kontroll hvor vi begge var godt fornøyd med resultatet. De beste anbefalinger herfra, både til Andreas som behandler og Aleris Majorstuen som klinikk.
Fornøyd!
Lege: Nils Lykke SkrevetHan oppfylte alle mine forventninger, og derfor er jeg veldig fornøyd med resultatet. Han lyttet til mine ønsker og kom med gode anbefalinger.
Kjempe fornøyd
Lege: Nils Lykke SkrevetTok ut proteser og strammet opp mine egne bryster, god oppfølgning, god og fin lege og sykepleiere. Anbefaler på det sterkeste😀
Dyktig og hyggelig
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetPå alle måter gir hun en trygg og hyggelig opplevelse gjennom hele behandlingen. Både før og etter behandling er hun tilstedeværende og tydelig og rolig. Svært serviceinnstilt og hyggelig. Bruker veldig gjerne hennes tjenester igjen
Kunnskapsrik og profesjonell
Lege: Nils Lykke SkrevetNils er en utrolig hyggelig og bli lege , full av omsorg og vennlighet . Han lytter til deg og ser deg. Jeg føler meg ivaretatt på alle måter. Når jeg føler meg urolig, er han er lett tilgjengelig , og responderer raskt på mine behov . Både før, under og oppfølging etterpå. Han er en utrolig dyktig lege , som det er lett å føle seg trygg på.