Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Drammen
Styr unna!
Lege: Ulf Bertheim SkrevetJeg gjennomførte en neseplastikk hos Ulf Bertheim januar 2023 etter å ha vurdert neseoperasjon i flere år. Jeg hadde en bred nese, og en høy neserygg med en prominent kul. Jeg ble svært lite fornøyd med resultatet, da det resultatet jeg fikk avvek stort fra det jeg ble forespeilet under konsultasjon, og som jeg ble vist med 3D simulert teknikk. Et år etter operasjon var resultatet en ujevn neserygg der hvor kulen på nesen fortsatt var prominent, og jeg hadde fremdeles en bred nese forfra.
Jeg endte opp med å betale fullpris for en revisjonsneseplastikk hos en dyktig kirurg på en annen klinikk, da jeg ikke lenger hadde tiltro til Ulf Bertheim. Ut fra min vurdering og mitt møtet med denne Bertheim, anbefaler jeg på det sterkeste å styre unna denne kirurgen hvis du har planer om å ta en neseoperasjon.
Kunnskapsrik
Lege: Miray Al-Mustafa SkrevetKunnskapsrik og effektiv. Forklarer underveis og gir gode forslag til produkter i den prisklassen man selv ønsker.
Kommer definitivt tilbake!
Bra
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetVeldig fornøyd etter kneoperasjon i 2021
Rask og god behandling.
Bare å spørre og Informere han om du tror det er relevant.
Dyktig kirurg
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetOperasjonen ble veldig profesjonelt utført. God til å informere underveis, og var åpenbart veldig dyktig. Er særdeles fornøyd med resultatet, og rekonvalesensen gikk raskere enn antatt.
Meget dyktig og profesjonell og vennlig.
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetSærdeles dyktig kirurg, meget imøtekommende, vennlig og forståelsesfull.
Meget trygg og med lang erfaring, gjør at jeg føler meg ivaretatt.
Meget fornøyd med resultatet av ansikt og halsløft.
Ingen komplikasjoner under eller etter operasjonen.
Meget god og trygg oppfølging, har følt meg 100 prosent ivaretatt
Jeg er veldig glad jeg tok denne operasjonen, det har bedret min livskvalitet.
Jeg vil takke Marit Catehrine Orhage, ved Aleris Drammen, og kan anbefale henne på det sterkeste ⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh [Navn fjernet av moderator] 😊❤️