Om vurderingeneSiste vurderinger av Blikk Øyeklinikk AS
Tydelig og dyktig
Lege: Bettina Kinge SkrevetBettina Kinge tok seg tid og var rolig. Hun forklarte godt og forståelig hva som skulle gjøres. Jeg går gjerne til behandling hos henne igjen. Meget dyktig!
Trygg, dyktig og varm
Lege: Svein Ove Semb SkrevetHadde gruet meg til å operere tunge øyelokk. Kom inn med hjertebank, dro smilende ut derfra. Han er utrolig dyktig og beroligende.
Jeg er glad det var han som opererte meg. Tusen takk
Nedlatende og kjip
Lege: Svein Ove Semb SkrevetHan var ufølsom og hadde lite forståelse for at jeg syntes undersøkelsene var ubehagelig. Sjeldent jeg har møtt en lege som er så dårlig med mennesker.
Hyggelig, kunnskapsrik og effektiv.
Lege: Bettina Kinge SkrevetJeg hadde time hos Bettina Kinge 29/4 i år. Hun var imøtekommende, hyggelig og effektiv. Svarte på de spørsmål jeg hadde. Hun som først tok synstest før jeg kom inn til legen var også svært hyggelig. Jeg hadde grudd litt til undersøkelsen, men Bettina virket veldig rutinert og flink, i tillegg fikk hennes rolige stemme med Bergensdialekt meg til å slappe av. Hun er en flink og behagelig øyelege.
Meget bra.
Lege: Per Bjørn Stordahl SkrevetHyggelig mottagelse i «luken» og av hun som tok bilder. Ventet Max 5 min før jeg var inne hos legen. Meget hyggelig mann. God kommunikasjon.Tillitsvekkende som har alt å si.