Om vurderingeneSiste vurderinger av Blikk Øyeklinikk AS
Særdeles tilfredsstillende
Lege: Jon Klokk Slettedal SkrevetVennlig , rolig , sympatisk , gir konkret info , var der med en pasient ( jeg er selv lege ) som var nervøs , hun var helt rolig etter us. Fantastisk ! Som amerikanerne sier « It made my day»
Dårlig erfaring
Lege: Per Bjørn Stordahl SkrevetJeg fikk avslag til vurdering for øyelokkoperasjon
selv om jeg sendte to henvisninger hos Per Bjørn Stordahl.
Jeg har aldri opplevd at en lege har tatt en avgjørelse uten å ha sett pasienten.
Useriøs og ikke tillitsvekkende
Lege: Svein Ove Semb SkrevetDårlig oppfølging og useriøs tilbakemelding.
Kan ikke anbefale hverken klinikken eller denne øyelegen, aldri vært borti noe så useriøst.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Svein Ove Semb SkrevetGod og vennlig atmosfære.
Beskrev observasjoner fra av de ulike trinn i undersøkelsen på en klar og forståelig måte.
Trakk klare konklusjoner og ga meningsfulle råd.
Tillitsvekkende og hyggelig
Lege: Svein Ove Semb SkrevetBle henvist til Svein Ove Semb pga hornhinnebetennelse som ikke ble bedre med Kloramfenikol. Ventet maks 5 min på venteværelset. Svein Ove snakket effektivt og forståelig. Han kom med nyttig info om risikofaktorer ved langvarig kontaktlinsebruk. Tok mål av hornhinnene mine da vi snakket om synskorrigering med laser. Jeg følte meg tryggere da timen var over. Blikk Øyeklinikk er et rent og pent sted. Takk også til de som jobber i resepsjonen.