Om vurderingeneSiste vurderinger av Blikk Øyeklinikk AS
Behagelig, profesjonell og dyktig.
Lege: Bettina Kinge SkrevetBra oppfølging, føler meg godt ivaretatt.
Blir innkalt hvert halvår til grundige sjekk hver gang.
Veldig trygt!
Uinteressert, uengasjert, dårlig lytter
Lege: Bettina Kinge SkrevetTilsynelatende hyggelig. Ble jo møtt med smil og håndhilsing.
Imidlertid opplevde jeg henne som unødvendig hardhendt og alt for kjapp i undersøkelsene til at hun kunne ha gjort de på en tilfredsstillende og grundig måte.
Jeg hadde en del spørsmål men hun kunne bare svare unnvikende på alle. Mens jeg snakket gikk hun mot døren, veldig tydelig signaliserende at timen var over og at pasientens spørsmål om videre oppfølging og trygghet var noe hun overhodet ikke interesserte seg for. Jeg var der inne i toppen ti minutter og det var ikke en eneste pasient på venteværelset, og det var for tidlig til lunch da jeg ble skjøvet ut av døren.
Jeg sitter igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha vært fluen i suppen.
Dyktig og hyggelig
Lege: Bettina Kinge SkrevetKjempefin klinikk, hyggelig personell. Dr Kinge var veldig dyktig, hyggelig og effektiv. Alle som jobber ved klinikken var veldig flinke og søte mot barn. Anbefales!
Meget bra
Lege: Bettina Kinge SkrevetHelt gjennom positiv. Tok seg god tid og gjorde så langt jeg kunne bedømme en grundig undersøkelse. Inntrykket også bekreftet av den skriftlige rapporten til optikeren. Hun ga også inntrykk av omtenksomhet og menneskelig varme.
dr. Stordahl er en snill kar, selv om han er øyelege så gjør han gladelig undersøkelser andre steder også.
Lege: Per Bjørn Stordahl Skrevet10\10 veldig kjekk. han er min eneste person å snakke med i denne harde perioden av livet mitt. Han er lysestaken i min mørke tilværelse, han er fyrtårnet i mitt hav av udugelighet.