Bergen Øyelegesenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Valkendorfsgaten 5 5012 Bergen

Siste vurderinger av Bergen Øyelegesenter

Kunnskapsrik, empatisk

Lege: Christian H. Bjune Skrevet

Følte meg "sett" og hørt - følte meg trygg og i gode hender- Kommer gjerne igjen til denne godelegen-

Hyggelig og flink lege!

Lege: Erling Strand Skrevet

Flink lege som virkelig ser pasienten. Alltid hatt gode interaksjoner. Jeg vil anbefale han på det sterkeste!

Omhyggelig, dyktig og hyggelig

Lege: Erling Strand Skrevet

Har gått til Strand i mange år og alltid vært svært fornøyd. Han er meget dyktig og omhyggelig. Tar affære med en gang når det er nødvendig. Alltid hyggelig og imøtekommende. Håper han kan fortsette som lege i mange år ennå!

Fantastisk god øyelege.. omtenksom og tilstedeværende. All honnør..

Lege: Jan Askvik Skrevet

Hei.. Vil få rette en kjempetakk til doktor Jan Askvik ved Bergen øyelegesenter. Har hatt ham som lege gjennom mange år og ønsker med dette å uttrykke min takknemlighet og gi han all honnør for fremragende lege og medmenneske.. Du; Jan Askvik er en jeg setter kjempestor pris på, for ditt engasjement og det å sette din kunnskap og dyktighet, samt empati, for det arbeidet du har lagt til grunn. Håper det er ok at jeg skriver dette. Setter stor pris på deg som lege og som person.. Tusen takk, Jan Askvik. Også til derer andre på Bergen Øyelegesenter. Det viser også, at det er kjempeviktig med helsevesen, alt fra offentlig til privat etc.. Helse er alfa omega, både for den det gjelder og, for andre. Ønsker deg alt godt videre.. Takk..

Følte meg meget ivaretatt. En lege som virkelig bryr seg. Anbefales på det sterkeste.

Lege: Christian H. Bjune Skrevet

Var nøye. Følte at de tok alle tester . I forhold til at min bror har grønn stær , sp sjekket dw meg på alle punkt. Fortalte grundig hva de gjorde og hvorfor