Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Øre Nese Hals
Kunne ikke blitt bedre
Lege: Geir Thorvald Follestad SkrevetOpererte muslinger og neseskillevegg hos Geir. Var potte tett i alle år. Ble helt 100% åpen kort tid etterpå, og ingen komplikasjoner i ettertid. Utrolig flink og jeg fikk et nytt liv etterpå! Anbefales på det sterkeste. Utrolig god oppfølging etter operasjon, selv utenom jobbtiden hannes på kveld/natt ved behov! Imponerende. Ikke alle hadde gjort det utenom jobbtid :)
Dårlig resultat av behandling
Lege: Geir Thorvald Follestad SkrevetJeg ble den 05.08.24 operert (conchotomi) av Follestad. Resultatene ble mye dårligere enn hva Follestad hadde forespeilet og jeg har i dag verre plager enn det jeg hadde før operasjonen.
Ikke time
Lege: Fridtjof Walseth SkrevetHadde fått time til undersøkelse som ikke passet. Ville derfor flytte timen. Men ingen tar tlf . Så fikk ikke flyttet den . Men faktura ble sendt ut . For ikke møtt . Helt tåpelig . Får fremdeles ikke tak i de .
Faglig dyktig, fleksibel og varm
Lege: Geir Thorvald Follestad SkrevetEn fantastisk lege som virkelig bryr seg om å gi god, grundig og riktig hjelp. Sjeldent jeg har følt meg så anerkjent og ivaretatt i møte med en lege. Dr Follestad strekker seg lenger enn de fleste leger i å gi riktig behandling og yte det lille ekstra for å hjelpe pasient. Anbefales!
Kunnskapsrik,faglig dyktig
Lege: Geir Thorvald Follestad SkrevetHar vært plaget med neseblødning i flere år(er nå 78).Fikk tilbakefall 22.03 om kvelden,fikk umiddelbart time via telefon.Rask,lindrende og OPTIMAL behandling.En ener faglig OG veldig behagelig,rolig og tillitsvekkende.Anbefales på alle vis.