Om vurderingeneSiste vurderinger av Drammen Øyelegesenter
Glimrende 💪
Lege: John Grant Johnsen SkrevetUtrolig oppegående og dyktig 💪 Forklarte alt på beste måte. Effektiv lege som anbefales 😊 Alle på senteret var veldig profesjonelle 💪
Fremstår som trygg, troverdig og grundig.
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetAlltid presis. Lett å føle at konklusjonene etter undersøkelsene er troverdige. Behandles for høyt trykk på venstre øye med dråper. Trykket er nå stabilt normalt (3-4 år).
Meget god lege og stab
Lege: Goran Randjelovic SkrevetBlir tatt godt hånd om og dette er en fin gjeng å ha.Coole ansatte som jobber lørdag!!! Lege Goran driver med noe som er veldig hitech og han kunne like gjerne,muligens, rotet litt i hjernen til folk:Meget nøye og stø på labben. Vil anbefale denne gjengen to folk."For your eyes only........"
Lite interessert i pasienten
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetEn lege som virker mer interessert i å få unna køen enn å hjelpe pasienten. Bør ta seg tid til å undersøke nøye hvorfor fastlegen har laget en henvisning ikke bare konkludere.
Meget profesjonell lege. Både faglig og etisk.
Lege: John Grant Johnsen SkrevetFølte meg godt i varetatt ved første konsultasjon. Han informerte klart og tydelig om årsaken til problemet med synet og hva som måtte gjøres gjennom operasjonen. Under operasjonen informerte han underveis over hva han foretok seg på en meget positiv og oppmuntrende måte. Dette gjorde at jeg følte meg i trygge omgivelser. Resultatet ble perfekt. Det har gitt meg en følelse av å ha fått synet på nytt etter flere år med dårlig syn. Han har de faglige og menneskelige kunnskaper som gjør han til en perfekt lege.