Om vurderingeneSiste vurderinger av Drammen Øyelegesenter
Veldig behjelpelig
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetFikk utført Linse bytte på begge øynene på samme dag. Alt gikk fint.Det er mange som blir operert og fikk litt følelsen av samlebånd når du sitter i gangen på rekke og rad både før og etter operasjon .
Trygg og dyktig
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetTakket være at han tok meg på alvor og satte igang et system så fikk jeg hjelp veldig fort. Andre instanser ante ikke hva de skulle gjøre og etter tre besøk på legevakt så endte jeg heldigvis hos ham. Veldig trygg, dyktig og profesjonell.
Grundig og god til å informere
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetFikk raskt time. Hyggelig og grundig undersøkelse. God til å informere. Betryggende. Visste hva han drev med. Takk så mye.
Fantastisk!
Lege: Goran Randjelovic SkrevetJeg takker hjertelig for muligheten til å se livet igjen i lyse farger med vidåpne øyne! Uten briller! For en oppdatert lys øyefarge (som vennene mine sier). Tusen hjertelig takk!
God på Kommunikasjon, faglig sterk!
Lege: Tore Rytter Evensen SkrevetEn behagelig, rolig og samtidig effektiv øyelege.
Tar seg tid til å forklare problematikk og i møtekommer spørsmål på hyggelig vis. Kommuniserer fag tydelig og forsikrer seg om at man har forstått. Anbefales.