Om vurderingeneSiste vurderinger av Østfold Plastikkirurgi AS
Helt fantastisk!
Lege: Marthe Felloni SkrevetHar vært her ved 4 ulike anledninger. Har blitt behandlet av Marthe og hennes flotte team. Her får du tett oppfølging og informasjon hele veien❤️ Hun er utrolig dyktig og profesjonell, jeg kunne ikke vært mere fornøyd med mine resultater på det jeg har gjort. Anbefales på det sterkeste!!
Trygg,dyktig, veldig bra samarbeid!
Lege: Marthe Felloni SkrevetMarthe Felloni er veldig dyktig som forklarer veldig godt på konsultasjon, hører på behov til pasient. Veldig godt samarbeid, lett få tak i hvis man har spørsmål.
Ble godt tatt imot på operasjonssalen, dyktig team. Flott resultat! Hele opplevelsen var positiv. Anbefales!
Kjempe for nøyd med total opplevelsen
Lege: Marthe Felloni SkrevetEtter bukplastikk og sammensying av magemuskler gjort av Marthe Felloni. Kjempe fornøyd med resultat, oppfølging, konsultasjon før operasjon og veien til nå! Anbefales på det sterkeste! Jeg ville valgt henne og hennes team igjen, meget dyktige og trygge helsepersonell.
Dyktig kirurg
Lege: Marthe Felloni SkrevetKan på den varmeste anbefale Østfold Plastikkirurgi ved Marthe Felloni. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Profesjonelle og Dyktige!
Lege: Marthe Felloni SkrevetHar vært her ved 2 ulike anledninger og flere besøk vil det bli. Har blitt behandlet av Marthe Felloni og hennes fantastiske team. Her får du tett oppfølging hele veien. God informasjon før, underveis og etter. Hun er utrolig dyktig og profesjonell, jeg kunne ikle vært mere fornøyd med mine resultater. Anbefales på det sterkeste, her blir man godt tatt vare på!