Om vurderingeneSiste vurderinger av GjerneHjerne - Stavanger Nevrologi Senter
DYKTIG, OMSORGSFULL, GIR TRYGGHET
Lege: Gry Klevan SkrevetGry er en fantastisk dyktig lege innen nevrologi...
Nå har jeg vært pasient hos henne i over 2 år, og jeg er på den tiden blitt veldig godt kjent med henne.
Jeg kan derfor trygt si at jeg har fra første stund følt meg veldig trygg og godt ivaretatt.
Hun fant ut allerede under første time hva som feilte meg.
Hun tar seg god tid, forklarer, lytter og gir gode råd.
Som lege er hun også veldig omsorgsfull, og blir en lei seg pga en får en trist beskjed, så feller hun gjerne noen tårer sammen med en, men på en fin, varmende og trøstende måte.
Jeg anbefaler på det varmeste å bestille en time hos Gry. Ikke tvil, gjør det nå 🤗
Fagkyndig, kunnskapsrik og serviceinnstilt
Lege: Gry Klevan SkrevetJeg har gått til Gry i snart 10 år- og hun er den beste legen som jeg noensinne har møtt!
Hun er både faglig kompetent, omsorgsfull og utøver en fantastisk service!
Utrolig dyktig på kompliserte saker
Lege: Gry Klevan SkrevetEtter mange år i helsenorge, var det en befrielse å komme til Gry. Hun klarer lese det store bildet og se personen bak. Hun er grundig og empatisk og utrolig kunnskapsrik. Etter hun kom inn i bildet, begynte ting å løsne både her og der og jeg kunne endelig få fokus på å bli bedre. Evig takknemlig over at slike leger finnes.
Svært dyktig og hjelpsom
Lege: Gry Klevan SkrevetIngen spesialist har viet så mye tid og oppfølging til meg før. Gry tar seg tid, er hyggelig og følger deg nøye opp. Anbefales på det varmeste. Hun bryr seg og hun er flink i det hun gjør.
Grundig og svært dyktig
Lege: Gry Klevan SkrevetFikk raskt time og fikk en meget grundig vurdering. Fikk akkurat den hjelpen og svaret jeg trengte. Samt forslag til behandling som føles trygt og rett. God følelse å være i gode hender.