Om vurderingeneSiste vurderinger av Medi3 Oslo
Smertefull opplevelse
Lege: Jafar Mousavi SkrevetHar tatt koloskopi to ganger ved Diakonhjemmet sykehus. Det var trygge og gode opplevelser. På Ringvoll klinikken ble jeg møtt av en lege som stilte diagnosen før undersøkelsen. Han hadde det veldig travelt. Undersøkelsen var smertefull. Jeg ble gitt mer bedøvelse uten at det hjalp. Det ble ikke gitt relevant informasjon. Jeg kunne ikke følge med hva som skjedde, som jeg kunne på egen skjerm ved Diakonhjemmet. Etter undersøkelsen var jeg omtåket. Det ble ikke sikret at jeg klarte meg ut over at jeg fikk hjelp ned av benken.
Fantastisk
Lege: Jafar Mousavi SkrevetJeg har fått utført gastroskopi av Dr. Mir Jafar Mousavi flere ganger gjennom flere år. Før jeg møtte han for første gang for å få utført gastroskopi hadde jeg 2 gastroskopi undersøkelse bak meg. Ingen av de legene som utførte gastroskopi tidligere kunne avsløre hva som var galt med meg. Dr. Mousavi oppdaget med en gang at jeg lyder av Barretts øsofagus. Det var veldig overraskende både for meg og Dr. Mousavi at ingen av de 2 tidligere gastroskopi undersøkelsene kunne avsløre sykdomen.
Jeg er meget fornøyd med Dr. Mousavi. Han utfører gastroskopi undersøkelsen veldig raskt og er flink til å å fortelle underveis hva som foregår. Jeg kjenner nesten ingen smerte. Jeg opplever han som en meget dyktig spesialist. Jeg går til jevnlig gastroskopi undersøkelse hos han og var der senest vår 2019. Han kan virkelig anbefales.
Fantastisk
Lege: Jafar Mousavi SkrevetVar hos Jafar og fikk utført en koloskopi i dag 7/1. For en flott, godt og fantastisk følelse jeg sitter igjen med etter et besøk hos han. Så trivelig ekspeditrise i mottaket, kjempe hyggelig sykepleier og for en fantastisk dyktig lege. Forklarende og faglig dyktig. Viste meg alt på skjermen og forklarte alt vi så, og mine spørsmål. Kjente ingen smerte, alt var bare greit. Han kan virkelig anbefales.
Spesiell opplevelse
Lege: Jafar Mousavi SkrevetFikk utført gastroskopi av Mir Jafar Mousavi. Merkelig type. Jeg lå og hadde brekninger av en annen verden, sykepleieren gikk rundt og sa «huff», og legen snakket ustanselig under selve endoskopien. «Ja, se her, se her!» sa han, jeg så ikke en puck, av den enkle grunn at det ikke var noen skjerm jeg kunne se. Var skikkelig pyton og stressende å ligge der med slange i halsen og han jabbende rundt.
Fikk beskjed om å gå ned 0,5 kg i vekt😂😂 Ikke spis det og det, men om jeg gjorde det, så kunne jeg bare ta en tablett ekstra. Pluss masse annet rart. Tror jeg velger en annen neste gang.
Veldig bra !!
Lege: Jafar Mousavi SkrevetHyggelig imøtekommende lege.
Veldig flink, undersøkelsen var litt ubehagelig, men fikk beroligende og smertestillende så etter et par minutter var det ikke vondt i heletatt. Legen tok seg også tid til å snakke med meg etterpå. Så ikke noe å klage på her.