Andreas Edenberg
- Gastroenterologisk kirurgi
- Generell kirurgi
opptrådte noe uhøflig under konsultasjonen, og jeg måtte selv ta initiativ til håndhilsing etter at legen hadde introdusert seg. Under utførelsen av endoskopien opplevdes prosedyren som hardhendt, uten forhåndsvarsler eller veiledning om hva som ville skje, slik som å informere om svinger eller oppfordre til å puste dypt for å lindre ubehaget. Sammenlignet med tidligere endoskopi med andre leger, hvor smertelindring ikke var nødvendig, var denne opplevelsen langt mer smertefull, og det ble nødvendig å be om mer smertestillende enn det som var forhåndsberegnet.
Han utførte en endoskopisk sleeve på meg, noe som har vært veldig vellykket. Så og si ingen bivirkninger og helt komplikasjonsfri operasjon.
Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen og han strekker seg langt for å dekke pasientens behov.
Veldig enkel å komme i kontakt med og svarer raskt på henvendelser.
Veldig god erfaring. Ryddig, kunnskapsrik og flink til å følge opp underveis. Selve undersøkelsen var nok så behagelig og fikk god informasjon i forkant og underveis.
Etter endoskopisk sleeve vil jeg ha redusert magesakk som gjør at jeg blir mett tidligere enn før. Etter operasjon har jeg ikke fått komplikasjoner, lite smerte og kvalme, god pasienttrygghet og optimale behandlingsresultat.
Jeg vil gjerne anbefale Andreas Edenberg.
Mvh,
[Navn fjernet av moderator]
Kom inn rimelig skremt etter en dårlig opplevelse fra før,men synes jeg ble møtt av en flott lege i spesialisering innen gastromedesin.