Om vurderingeneSiste vurderinger av Jan Wimpelmann
skadelig
Lege: Jan Wimpelmann SkrevetNår det som skjer i det lukkede rom skader en er det grunn til å løfte dette frem. En kommer til psykiatrien med problemer, det er en forutsetning for å få "hjelp", det vet behandler. Jeg kom til Wimpelmann som selvmordsetterlatt, ufør og med angst, sosial fobi og depresjon. Jeg fikk i en av timene høre "du får lønnen din fra nav". Det gjør også Wimpelmann, han får honorarer fra Nav som rådgivende lege hos dem. Et slikt utsagn oppleves stigmatiserende. Han vet som lege at ufør er ikke noe man velger å bli, man har vært gjennom et langt avklaringsløp, der fagpersoner har funnet at man har varig nedsatt arbeidsevne. Sosialmedisiner Fugelli uttalte at det å motta trygd over korte eller lengre perioder er med på å svekke selvfølelsen.
Jeg fikk medikamentet Abilify mot tankeforstyrrelser. Medisinen gjorde at jeg var våken om nettene, ryddet og holdt på hjemme, om dagen kunne jeg bli svimmel og en gang falt jeg i bakken og kuttet bakhodet. Oppsøkte da legevakt. Det var ingen oppfølging av medisinen, den ble skrevet ut, det var alt. Psykiaterne får penger av legemiddelprodusentene for å prøve ut disse medisinene på mennesker. Jeg ser flere som savner oppfølging av psykofarmaka her inne, siden bivirkningene kan være store. Jeg vil tro Wimpelmann ikke lengre tar imot pasienter som er uføre. Jeg opplevde at han manglet respekt for mennesker i denne livssituasjonen. Gjennom behandlingsforløp hadde jeg tiltro til lang utdanning og kunnskap hos behandler skulle kunne hjelpe å finne en trygghet i livet. Men jeg ser at det skader å høre de holdningene som finnes hos hjelperne. Jeg sa jeg slet med selvfølelse, han svarte "alle disse sidene ved vår personlighet som vi prøver å skjule for andre", ramset så opp "smålighet, ondskap, skadefro - ingen er bare god". Det kom fra hans indre. Jeg føler det er viktig å si dette. Det som skjer i det lukkede rom hos behandler bør løftes fram.
Profesjonell, dyktig, god i yrket sitt
Lege: Jan Wimpelmann SkrevetAnbefaler å gå til Jan W, han er en behagelig person det går ann å snakke med,han er dyktig, jordnær og nøye.
I tillegg blir man tatt seriøst.
Meget
Lege: Jan Wimpelmann SkrevetHyggelig mann med forståelse for ønsker og behov. Hjelpsom og lett tilgjengelig om det skulle te noe