Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fritzøe Klinikk Allmennleger
Fantastisk
Lege: Hannelore Neumann SkrevetHelt fantastisk lege, gjør sitt ytterste for at pasient skal føle seg ivaretatt. Hun sitter med mye kunnskap og tar gjerne en blodprøve for mye enn for lite. Hyggelig og imøtekommende lege! Får time kjapt og lite ventetid.
Selve legekontoret er også av øverste klasse! Ivaretar alltid!
Dårlig inntrykk
Lege: Hannelore Neumann SkrevetFørste og siste gang for meg i allefall.
Dette var ingen god opplevelse som pasient å ikke bli tatt på alvor, hun tar ingen hensyn.
Det blir gjort absolutt minimalt og virker uerfaren med kommunikasjon og samhandling snakker til deg veldig uhøflig eller rettere sagt nedlatende.
Gjør ingen nødvendige eller basis undersøkelser.
Føler at han bryr seg, virker faglig sterk
Lege: Knut Olsen SkrevetEr det ting han ikke er fornøyd med, følger han opp med behandling, har hatt han som fastlege i 30 år , ingen planer om og bytte
Beste legen
Lege: Hannelore Neumann SkrevetAlltid forståelsesfull og imøtekommende. Nøye og sender meg videre om det trengs. Føler meg trygg. Anbefales.
Litt kjapp i svingene
Lege: Knut Olsen SkrevetDet virker som Knut har veldig dårlig tid. Tar som regel lang alt mellom 5-20 minutter etter avtalt tid før du kommer inn og han skal ha deg ut døra på rekord tid.
Dårlig oppfølging på ting som kan fort være viktige å få høre om og om du kommer inn med mer enn ett problem så må du bare håpe på at det viktigste blir tatt tak i.