Fritzøe Klinikk Allmennleger

Fritzøe Brygge 1 3264 Larvik

Siste vurderinger av behandlere ved Fritzøe Klinikk Allmennleger

Legebesøk uten hjelp

Lege: Mette Hovland Olsen Skrevet

Jeg opplever at hun er useriøs å ikke tar meg på alvor i det hele tatt. Å gruer meg alltid før hvert besøk. Å sånn burde det jo absolutt ikke være tenker jeg. Ja ho er blid å smiler.... men det hjelper ikke når man ikke føler at man blir tatt på alvor og ivaretatt.

Nedlatende og negativ

Lege: Hannelore Neumann Skrevet

Opplever særdeles kort og negativ kommunikasjon. Hever skuldrene i oppgitthet når det stilles et medisinsk spørsmål. Setter annen lege/spesialists vurdering i tvil, men unnlater å foreta seg noe, slik at man som pasient går uten å ha fått noe bistand, eller faktisk vet hva som skal gjøres. Rett og slett arrogant, og blir regelrett sint når pasient ikke føyer seg etter hennes forventning. Har aldri opplevet en slik behandling tidligere.

Overkjører

Lege: Hannelore Neumann Skrevet

Hun lytter ikke . Føler meg overkjørt . Må krangle meg til for å få fortsette på medisiner som spesialist har skrivet ut , som virker veldig bra .

Mye kunnskap, men virker å bry deg svært lite

Lege: Mette Hovland Olsen Skrevet

Lege som virker å kunne mye, men selv opplever jeg at hun ikke virker interessert i å lytte. Føler jeg blir sendt inn og kastet ut igjen så fort som mulig, synd da fastlege også skal være en person man føler tillit til, men denne skapes ikke på den måten hun behandler meg på

Imøtekommende og handlekraftig

Lege: Hannelore Neumann Skrevet

Lege Hannelore er dyktig og skaffer seg raskt oversikt over situasjonen og sykdomsbilde. Om nødvendig med henvisninger videre sender hun det imens du er på timen. Hun er god til å lytte og svarer på spørsmål som stilles.