Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fritzøe Klinikk Allmennleger
Legebesøk uten hjelp
Lege: Mette Hovland Olsen SkrevetJeg opplever at hun er useriøs å ikke tar meg på alvor i det hele tatt. Å gruer meg alltid før hvert besøk. Å sånn burde det jo absolutt ikke være tenker jeg. Ja ho er blid å smiler.... men det hjelper ikke når man ikke føler at man blir tatt på alvor og ivaretatt.
Nedlatende og negativ
Lege: Hannelore Neumann SkrevetOpplever særdeles kort og negativ kommunikasjon. Hever skuldrene i oppgitthet når det stilles et medisinsk spørsmål. Setter annen lege/spesialists vurdering i tvil, men unnlater å foreta seg noe, slik at man som pasient går uten å ha fått noe bistand, eller faktisk vet hva som skal gjøres. Rett og slett arrogant, og blir regelrett sint når pasient ikke føyer seg etter hennes forventning. Har aldri opplevet en slik behandling tidligere.
Overkjører
Lege: Hannelore Neumann SkrevetHun lytter ikke . Føler meg overkjørt . Må krangle meg til for å få fortsette på medisiner som spesialist har skrivet ut , som virker veldig bra .
Mye kunnskap, men virker å bry deg svært lite
Lege: Mette Hovland Olsen SkrevetLege som virker å kunne mye, men selv opplever jeg at hun ikke virker interessert i å lytte. Føler jeg blir sendt inn og kastet ut igjen så fort som mulig, synd da fastlege også skal være en person man føler tillit til, men denne skapes ikke på den måten hun behandler meg på
Imøtekommende og handlekraftig
Lege: Hannelore Neumann SkrevetLege Hannelore er dyktig og skaffer seg raskt oversikt over situasjonen og sykdomsbilde. Om nødvendig med henvisninger videre sender hun det imens du er på timen. Hun er god til å lytte og svarer på spørsmål som stilles.