Om vurderingeneSiste vurderinger av Midtbyen Øyeklinikk AS
Nedlatende og fåmælt
Lege: Rønnaug Brandser SkrevetOpplevde hennes framtreden som meget nedlatende. Hun kom ikke med noe informasjon om hva som skulle skje, det var bare å sitte lydig og la seg behandle. Hadde også kommentarer som var helt uakseptable, og som egentlig burde vært meldt videre.
For å være konstruktiv; det som kan gjøre det bedre er en holdningsendring ovenfor sine pasienter.
Flink lege.
Lege: Rønnaug Brandser SkrevetFøler meg trygg på at jeg får god og riktig behandling. Blid og trivelig lege som tar seg tid til å lytte.
Rask, avvisende og uinteressert
Lege: Rønnaug Brandser SkrevetHyggelige folk i resepsjonen. Øyenlegen var uinteressert i meg som pasient, behandlet meg som en kunde.
Faglig dyktig, kunnskapsrik, presis
Lege: Rønnaug Brandser SkrevetRønnaug Brandser er en øyelege proppet full av kunnskap, dyktighet og ærlighet. Hun er ikke "fjamsete", som jeg opplever andre leger å være iblant. Hun har alltid alt på stell. Føler meg trygg med Dr. Brandser.
Ikke barnevennlig
Lege: Rønnaug Brandser SkrevetDe som jobbet i resepsjonen var helt fantastiske.,men øyelegen var ikke flink m barn i d hele tatt!!