Steffen Thrana
Heilt grei behandling under oppmøte. Men skulle betale oppmøte med Helserespons. Prøvde først Vipps, men fikk beskjed om at betaling ikkje gjekk gjennom. Betalte så med kort, fekk da beskjed at betaling var ok. Da eg sjekka kontoen etterpå såg eg at alle tre betalingar var gått gjennom til trass for feilmeldingane. Betalte altså tre gonger for eit oppmøte. Utruleg uryddig og rotete, og krev mykje tid å få rydda opp i. Kva med å kunne betale med terminal etter endt konsultasjon?
God oversikt,grei undersøkelse og godt forklart situasjon av tilstand.Hyggelig og godt mottatt.
Har god kontroll
Var til Steffen med opplevd svært slitsomt syn. Forteller alt jeg har prøvd, hvor mye penger det har gått på linser og briller som ikke funker. Legen lyser på øynene mine i ca 10 sekunder, trekker på skuldrene og sier at «sånn er det noen ganger». Opplevde han som utrolig lite interessert, nedlatende og ovenfra og ned. Anbefaler ikke.
Var til Steffen med alvorlig tørre øyne problematikk(meibomsk kjerteldysfunksjon) og ble møtt med lite forståelse og kunnskap rundt dette. Fikk ingen forklaring på hva det kunne skyldes eller hva som kunne gjøre det bedre. Dersom du sliter med samme problematikk bør du ikke gå til denne øyelegen men heller finne en spesialist.