Annen Etasje Legesenter

Hegnasletta 5 3217 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Annen Etasje Legesenter

Flink og empatisk

Lege: Ladan Salehivand-Shehni Skrevet

Fantastisk flink lege som alltid tar seg tid, er empatisk og har glimt i øyet. Barna mine liker henne også godt, de har vært trygge fra første stund. Det er alltid hyggelig å komme til Ladan!

En fantastisk lege

Lege: Ladan Salehivand-Shehni Skrevet

Ladan tar deg på alvor og følger nøye opp. Hun er på ingen måte dømmende, og sørger for oppfølging der mange andre leger bare ville skyldt på bmi. Kan ikke anbefale henne nok!

Den beste

Lege: Ladan Salehivand-Shehni Skrevet

Hun gjør alt for deg, og tar godt vare på pasientene. Hun har god oppfølging og er varm og god dame.

Alltid bra

Lege: Vera Irene Haugan Øksne Skrevet

Jeg har aldri hatt noe å utsette på Vera. Har hatt henne som fastlege i en del år nå, og jeg har aldri savnet min gamle. Vera lytter alltid, tar seg alltid tid, og klarer å gjøre så jeg føler meg ivaretatt.

Henvisninger til spes.helsetjenesten har vært gode, og har fungert etter hensikten.

Alt i alt, aldri noe problem der, selv for en som er kronisk syk. Flott fastlege, som jeg håper aldri slutter!

Fantastisk lege

Lege: Vera Irene Haugan Øksne Skrevet

Har hatt Vera som fastlege i mange år nå til både meg og ungene og jeg har bare positive ting om henne. Du føler deg sett, hørt og ivaretatt! En virkelig god lege!