Ladan Salehivand-Shehni
Jeg er en lykkelig mann, fordi mine familiemedlemmer har dr. Ladan som fast lege. Dr.Ladan er uendelig human, fornuftig og feilfritt hjelpsomme, ofrer seg for pasienten.
Vi er altid velkommen til dr.Ladan.
Dr. Ladan er hjertevarme, hun snakker varmt og medet smil til oss.
Dr. Ladan gør sitt beste for å avlaste og hjelpe pasienten.
Dr. Ladan kan man stole apsolut på 100%. Vi ble aldri skuffet over henne.
Vi føler oss altid trygge og velkomne hos dr.Ladan.
Dr. Ladan i god humør,smilende og vennlig.
Alle de vakre ordene i verden ville være små for å beskrive dr.Ladan og hennes personlighet.
Jeg skal nok en gang si at Ladan er den beste lege i verden.
Dr.Ladan som legger vi anbefaler sterkeste til enhver velmenende person.
Familien min og jeg ønsker dr. Ladan alt godt i livet.
Må lykken følge dr.Ladan og må leve lykkelig i fred og velvære hele livet.
Fordi dr.Ladan fortjener det.
Mvh
[Navn fjernet av moderator]
Legen Ladan er en fantastisk lege! Hun tar seg god tid, hun lytter og er meget dyktig. Hun er utrolig forståelsesfull, effektiv, lydhør, dyktig, kunnskapsrik, tilgjengelig og veldig lite dømmende. Hun er snill, rolig, høflig og ærlig lege som ser hele menneske og er empatisk og ydmyk. Hun følger tett opp pasientene sine. Jeg har all min tillit til henne. Man blir alltid tatt alvorlig og føler seg trygg. Hun er også veldig flink med barn.
Anbefales på det høyeste!
Fantastisk flink lege som alltid tar seg tid, er empatisk og har glimt i øyet. Barna mine liker henne også godt, de har vært trygge fra første stund. Det er alltid hyggelig å komme til Ladan!
Ladan tar deg på alvor og følger nøye opp. Hun er på ingen måte dømmende, og sørger for oppfølging der mange andre leger bare ville skyldt på bmi. Kan ikke anbefale henne nok!
Hun gjør alt for deg, og tar godt vare på pasientene. Hun har god oppfølging og er varm og god dame.