Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Annen Etasje Legesenter
Omsorgsfull og kunnskapsrik
Lege: Vera Irene Haugan Øksne SkrevetRolig, behagelig, kunnskapsrik, føler at man blir hørt og sett. Flink lege! Punktlig og ivaretagende. Føler at man blir fulgt opp, kjapp vurdering og tilbakemelding av prøver.
Interessert og kunnskapssøkende
Lege: Andreas Werner Johansen SkrevetAndreas er interessert i deg som pasient. Empatisk og lyttende. Tar innover seg pasientens egne betraktninger og viser interesse for pasientens historie og tanker om symptomer/årsaker på en slik måte at man opplever et samarbeid om å finne løsning.
Meget fornøyd
Lege: Vera Irene Haugan Øksne SkrevetAlltid tid for meg, er åpen for forslag fra meg, og er kunnskapsrik og med et behagelig vesen.
En av mine to favorittleger opp igjennom årene.
Veldig fornøyd
Lege: Andreas Werner Johansen SkrevetHan er veldig dyktig og tar alle situasjoner alvorlig. Tar seg god tid, og er han usikker sender han deg heller videre. Jeg er veldig fornøyd.
Rolig, trygg og kunnskapsrik
Lege: Andreas Werner Johansen SkrevetDr. Johansen er en fantastisk lege! Han tar seg god tid, han lytter og er meget dyktig. Han er utrolig forståelsesfull, effektiv, lydhør, dyktig, kunnskapsrik, tilgjengelig, og veldig lite dømmende. Han er en snill, rolig, høflig og ærlig lege som ser hele menneske og er empatisk og ydmyk. Han følger tett opp pasientene sine. Har all min tillit til han. Man blir alltid tatt alvorlig og føler seg trygg. Han er også veldig flink med barn.
Anbefales på det sterkeste.