Helgeroa legesenter DA

Søndersrødveien 6 3295 Helgeroa

Siste vurderinger av behandlere ved Helgeroa legesenter DA

Grundig og ansvarsfull

Lege: Ann Elise Briskelid Skrevet

Hun er hyggelig og imøtekommende. Bruker god tid og videresender til spesialist når hun er i tvil om diagnosen.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Svein Egil Wilvang Skrevet

Jeg har hatt Svein som fastlege siden han startet i Larvik. Bedre enn de her kan det ikke bli. Han lytter til det du ha å si, han sender deg dit som trengs når det måtte være nødvendig og ikke minst, ringer du og ting ikke kan vente så får du time veldig raskt.

Empatiløs

Lege: Ann Elise Briskelid Skrevet

Oppleves som en lege totalt uten empati. Gjør rett og slett ikke jobben sin, ser ikke pasienten, og vet best selv. Her har du lite eller ingenting du skulle sagt. Også umulig å få tak i hvis du trenger det og ikke har time, hjelper lite å ringe resepsjonen. Lege svarer ikke på pasientsky innenfor tidene, kan ta over 1 uke. Følger ikke opp det som skal følges opp.
Styr langt unna.

En utelukkende vond opplevelse.

Lege: Ann Elise Briskelid Skrevet

En veldig lite imøtekommende lege som ikke tar pasienten på alvor, og som andre også skriver, hun vet best. Jeg følte meg overhodet ikke sett eller hørt eller forstått, og jeg opplevde at hun i tillegg snakket til meg på en utrolig ovenfra og ned måte, og med en hard, bestemt tone. Dette er en lege som overhodet ikke har forståelse hvis en sliter mentalt. Dette var en utelukkende vond opplevelse.

Styr unna

Lege: Ann Elise Briskelid Skrevet

Håpløs. Denne legen har null empati, oppleves til tider som at hun jobber imot deg. Særlig hvis du sliter mentalt, dette virker ikke som eksisterer i hennes register. Henvisninger og avtaler tar for alltid. Beskjeder kommer for sent. Anbefaler og styre langt unna.