Ann Elise Briskelid
styr unna henne. kald og lite empatisk. Overser problemene man kommer med, alltid lang ventetid og når man først kommer inn får man ikke god tid til å utdype sine problemer. Psykisk helse har hu NULL peiling på. Jeg var ganske engstelig angående en ting og sa til henne «jeg vil ikke sitte alene å gruble på dette» og sa setter hun øynene skarpt i meg og svarer «men du har ikke noe valg» !!
For meg virker hun som en forståelsesfull lege som lyttet på på det jeg hadde og si, nå har jeg bare vært hos henne 2 ganger, det er ihvertfall min mening så langt.
Har skjønt i ettertid at jeg hadde VELDIG dårlig lege ,var bare å gå på jobb å ta smerte stillende har ikke fått lov å ta blodprøver annet om det var noe galt
Enig med alle her som nevner hennes dessverre; dårlige egenskaper. Arrogant , nedlatende, uempatisk og følelsen av å være til bry og at en må ta seg sammen . Ingen forståelse for søvn og psykiske problemer, styr unna, her er det null empati. Blitt noen tårer i bilen etter å ha besøkt henne .Heldigvis fått ny fastlege, denne dama kan ikke jeg ha som lege😭
Hun er arrogant og tar ikke hensyn til pasientens plager. Det er hun som bestemmer hvordan pasientene har det føles det som. Brukte 5 dager på å svare på e-konsultasjon. STYR UNNA!!!