Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Andebu legesenter
veldig stor kunnskap
Lege: Anne-Pernille Halle SkrevetI fjor hadde jeg vann og smerter i kneet. Jeg ble raskt sendt til sykehus for operasjon. Veldig flink lege, jeg fikk god hjelp uten unødvendig prat.
Trygg og imøtekommende
Lege: Anne-Pernille Halle SkrevetHar bare hatt en time hos henne til nå, men følte meg både sett, hørt og ivaretatt på den tiden, hun stresset ikke med tiden og hun viste at hun genuint brydde seg og ville hjelpe.
Hun hadde satt seg inn i situasjonen min/lest i journalen i forkant og skulle tro jeg hadde hatt henne som fastlege i mange år selvom det var første møte.
Arrogant
Lege: Stig Opdøhl SkrevetSer deg ikke og er ikke interessert i hvordan du har det.
Ufin i språk, lite forståelsesfull og ikke imøtekommende.
Meget god fastlege!
Lege: Anne-Pernille Halle SkrevetHensynsfull, kompetent, samvittighetsfull og god fastlege. Tar seg god tid, og bryr seg åpenbart mye. Hun svarer kjapt på meldinger selv om hun får dem langt etter normal arbeidstid. Rett å slett alltid tilgjengelig.
Anbefaler!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Stig Opdøhl SkrevetSvært fornøyd med legen. God kommunikasjon, har tydelig interesse for å finne gode behandlingsformer. Kan være tydelig, noe som er veldig trygt.