Om vurderingeneSiste vurderinger av Tønsberg Øre Nese Hals
Forutinntatt og kontrollerende
Lege: Per Ivar Formo SkrevetIkke interessert i å lytte når jeg skulle svare på spørsmål som han stilte. Han rettet pekefingeren mot meg når jeg svarte for så selv snakke videre.
Han virket sur under hele konsultasjonen. Uhøflig og mangler empati.
Fikk inntrykk av at han er lite åpen for ny forskning.
Glad for at jeg har søkt hjelp i privat sektor parallelt med det offentlige.
Har fått behandling privat i 2 mnd. nå, og har allerede betydelig forbedring.
Trolig derfor Formo var svært lite hjelpsom.
Den siste beskjeden jeg fikk var at han skulle informere min fastlege om at min tilstand var normal.
Det å søke hjelp privat var som å kaste penger ut av vinduet.
Jeg oppfattet dette meget provoserende siden jeg har fått dokumentert min forbedring hos den private klinikken.
Jeg har flere ganger etterpå stilt meg spørsmålet om hvordan jeg hadde reagert hvis jeg kun hadde gått til Formo…..
Dyktig og informerende
Lege: Per Ivar Formo SkrevetBle tatt imot på en vennlig og høflig måte. Legen lyttet interessert på min tilbakemelding fra siste konsultasjon.
Fikk greie svar på spørsmål og gode råd for hva jeg burde gjøre fremover.
Dårlig
Lege: Per Ivar Formo Skrevet"Ovenfra og ned" holdning og dårlig forberedt. Selv om myr dokumentasjon ble sendt inn før timen virket han både dårlig forberedt. Innsendte resultater og sykdomshistorikk ble bagatellisert.
Avbryter og lytter ikke
Lege: Per Ivar Formo SkrevetHan kommuniserte utydelig, og da jeg skulle svare på spørsmål lyttet han ikke og avbrøt mange ganger. Han konkluderte før han egentlig hadde hele bildet av tilstanden. Følte meg ikke godt ivaretatt, mer til bry og at problemene mine ikke var egentlige problemer i følge han. Han fnøs da jeg fortalte om pustestans om nettene. Opplevdes tidvis frekk, og uinteressert i å hjelpe meg med mine mangeårige nese/bihuleproblemer. En ubehagelig opplevelse som endte i tårer og et ønske om aldri å gå dit igjen.
EN DYKTIG OG BEHAGELIG SPESIALIST
Lege: Per Ivar Formo SkrevetEn trygg og god opplevelse med en spesialist som tar seg tid til å lytte. Kan trygt anbefales.
Etter konsultasjon glemte jeg å betale, men på turen hjem fikk jeg en sms med beskjed om at jeg kunne betale med VIPPS. Genialt!