Om vurderingeneSiste vurderinger av Tønsberg Øre Nese Hals
Hyggelig og imøtekommende!
Lege: Per Ivar Formo SkrevetJeg ble nå møtt av bare hyggelige mennesker, og legen var både hyggelig og presis med mine problemer! Han ønsket meg god sommer når vi var ferdige, og virket både hyggelig og imøtekommende med meg hvertfall.
Dårlig kommunikasjon
Lege: Per Ivar Formo SkrevetKan godt være at han er faglig dyktig, men kommunikasjon er ikke hans sterkeste side. Vil kunne oppfattes som utålmodig og arrogant. Avbrøt mens jeg snakket og ga korte oppgitte svar når jeg stilte spørsmål. Forteller ikke uoppfordret hva slags tester han gjør eller hvorfor han utfører dem. På et konkret problem han enkelt kan finne svaret på ved tester vil han nok være effektiv. Du vil være inn og ut igjen av døra før du helt forstår hva som skjedde.
Uforskammet
Lege: Per Ivar Formo SkrevetNedlatende og uforskammet. Dårlig til å kommunisere med meg som pasient. Synset om funn. Oppfattet dette som svært useriøst. Kommer aldri til å bruke denne legen igjen.
Seriøst og corona-trykt
Lege: Per Ivar Formo SkrevetFikk time raskt. Kort ventetid i trygt venterom som tok corona tiltak på alvor. Proff behandling som løste problemet raskt og smertefritt med bedøvelse.
Frekk og nedlatende
Lege: Per Ivar Formo SkrevetOppsøkte ham i forbindelse med demens i familien og forskningen som de siste årene har avdekket at hørsel og bruk av hørselshjelpemidler, kan være en viktig forebyggende faktor. Formo avfeide dette umiddelbart og uttrykte at han stilte spørsmålstegn ved hvor jeg hentet informasjonen min fra. Denne kunnskapen bør være kjent for ham, samt at måten han tok dette imot på var svært kritikkverdig. Han avbrøt generelt, var sarkastisk, frekk, ubehøvlet og uinteressert i å lytte. Dette var en meget dårlig opplevelse.