Om vurderingeneSiste vurderinger av Stortingsklinikken
Profesjonell og dyktig
Lege: Ranjit Kaur SkrevetJeg synes ikke noe om denne listen, men siden den eksisterer, vil jeg gi ros til Dr Kaur som en ytterst profesjonell lege. Hun er ikke bare dyktig, men kaster ikke bort min eller sin egen tid med utenomsnakk (og dette er jo skattebetalernes penger og tid). Alt er profesjonelt gjennomført og nettopp det profesjonelle er det sentrale - spesielt når man skal opereres. mvh (navn fjarnet av moderator)
Veldig god service
Lege: Ranjit Kaur SkrevetOperert for grå stær, er veldig fornøyd. Ble tatt godt i mot av blide annsatte og legen som opererte.
Fantastisk service og omsorg
Lege: Ranjit Kaur SkrevetHele personalet er veldig hyggelig, alltid gode smil og «god» tid selv om de jobber effektivt og er svært punktlige.
Meget fornøyd
Lege: Ranjit Kaur SkrevetJeg ble operert for grå stær ved klinikken i begge øyene følte meg godt mottatt ved ankomst veldig hyggelig mann i resepsjonen bare en glede komme ned til sykepleier og en fantastisk lege som kan sine saker bare og anbefale til alle.
Kjempefornøyd!
Lege: Ranjit Kaur SkrevetBle tatt godt vare på av alle jeg traff.Flott informasjon både før og etter behandling.Kunne ikke vært mer fornøyd😁