Om vurderingeneSiste vurderinger av Stortingsklinikken
Imøtekommende og dyktig
Lege: Ranjit Kaur SkrevetHar operert begge øyne for grå stær for 7 år siden. Meget dyktig lege, vennlig og imøtekommende, både hun og øvrige medarbeidere. Ønsket meg tilbake dit da jeg nå hadde fått etterstær. Det ble ordnet på et øyeblikk, og resultatet er strålende!
Klinikk av ypperste kvalitet
Lege: Ranjit Kaur SkrevetEn mer dyktig, effektiv og serviceminded klinikk skal man lete lenge etter. Har operert begge øynene for grå stær hos Kaur - meget fornøyd. Klinikken kan anbefales på det varmeste.
Proff og hyggelig
Lege: Ranjit Kaur SkrevetBåde Dr. Kaur og medarbeiderne hennes fremstår som kunnskapsrike og hyggelige. Jeg kom dit for grå stær operasjoner, og er i utgangspunktet veldig nervøs for alt som angår øynene. Jeg ba om at hun ikke måtte fortelle meg alt hun skulle gjøre, og spurte om vi kunne snakke om helt andre ting.
Det kunne vi! Dr. Kaur stilte interessante spørsmål om ting jeg er opptatt av, og lot meg fortelle i vei. Hun virket genuint interessert, samtidig som hun var fullt konsentrert om det hun gjorde, og før jeg visste ordet av det, var hun ferdig.
Uka etter, da det andre øyet skulle opereres, hadde vi samme prosedyre, om et annet tema jeg er opptatt av.
Jeg følte meg veldig godt ivaretatt, og nå - ca 2,5 uker etter at det siste øyet ble operert, er det fremdeles ganske fascinerende å se bedre enn jeg noensinne kan huske å ha gjort - aldeles uten briller.
Effektiv, hyggelig, trygg og kunnskapsrik.
Lege: Ranjit Kaur SkrevetHar gått til øyekontroll hos dr. Kaur i 8år. Veldig hyggelig og effektiv lege. Alltid presis. Kjempefornøyd etter grå stær operasjon og nye linser. Det gitt raskt og smertefritt. Fikk god info om drypping av øyne, og eget ark hvor det samme sto skriftlig, også tlfnr. dag og kveld hvis problemer oppsto i ettertid.
Veldig bra
Lege: Ranjit Kaur Skrevet2 øye operasjoner som var meget vellykket. Nydelig lege og god service. Litt reisevei, men sånn ble det. Anbefales på det vsemeste