Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS
Rolig og snill
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetAleksander tok meg på alvor og hørte på alt jeg hadde å si, og svarte godt på alle spørsmål. Han er hyggelig, snill og rolig.
Verdens beste lege
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetAldri følt meg så hørt, sett og godt tatt imot på en så god måte. Han spør alltid om jeg har det bra ellers og om jeg har mer jeg føler på.
Virkelig en god lege som bryr seg om deg.
Han er dyktig og kunnskapsrik. Tar deg seriøs og lytter til deg.
En lege en møter alt for sjeldent på.
Veldig dyktig og effektiv
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetVeldig dyktig lege, godt informert og en får inntrykk av at virkelig bryr seg om deg som pasient. Stiller oppfølgende spørsmål, men er også tidseffektiv.
Fenomenal lege
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetBeste legen jeg har hatt hittil. Hyggelig, imøtekommende og rett på sak. Ingenting negativt å si annet enn at man til tider må vente opptil 2 uker for å få time hos han.
Trygg, ærlig og dyktig
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetEtter tre timer med Aleksander har jeg kun positive ting å si om han.
Han tar seg alltid tid til å lytte til meg som pasient, samt å følge opp mine tidligere plager som ikke nødvendigvis er aktuelt for timen. Han prater også direkte til meg og henger ikke over datamaskinen under samtalen.
For en som sliter litt psykisk kan jeg absolutt anbefale han da han er veldig forståelsesfull og gjør sitt beste for at hverdagen min skal bli så lett som mulig. Den beste legen jeg noensinne har hatt!