Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anniken Hansen SkrevetHu er ei dame som virkelig lytter til pasienten og bryr seg og er opptatt av å gi deg best mulig hjelp og gode behandlingstilbud. Hun har virkelig hjulpet meg. Aldri vært mer fornøyd med en fastlege.
Trygg og kunnskapsfull.
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetVeldig omtenksom og dyktig lege! Tar seg tid og spør om det er noe mer du lurer på, i stedet for å «kaste deg ut ved timeslutt
Hyggelig og flink!
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetJeg er kjempe fornøyd med Aleksander som min nye fastlege. Han fikk meg til å føle meg komfortabel med en gang og han er veldig kompetent. Jeg håper jeg kan ha Aleksander som fastlege i mange år :)
Gir greit førsteinntrykk
Lege: Arild Smith Pedersen SkrevetBehandler kvinnesykdom som det ikke er reell smerte som oppleves, kan ikke vise hverken forståelse eller empati.
Overlegen " vet best" holdning.
Beste fastlege i Porsgrunn
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetSannsynligvis den beste legen i Porsgrunn. For når jeg snakker med andre, så klager de over at deres leger ikke lytter, prater over hodet på en og bare skriver ut resepter på ubrukelige medisiner.
Her får du service, empati, en person som lytter og sender deg videre dersom det trengs. Skulle ønske at hun hadde plass til flere. Enestående lege👍