Heistad Legekontor AS

Gamle Breviksvei 110 3940 Porsgrunn

Siste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS

Trygg, imøtekommende og engasjert

Lege: Marie Holløkken Ekornrød Skrevet

Kom til Marie Ekornrød da min fastlege ikke var tilgjengelig. Jeg opplevde henne som trygg, imøtekommende og engasjert. Hun lyttet aktivt til det jeg sa, og viste stor forståelse for problemet jeg kom med.
Alt i alt fikk jeg så godt inntrykk av henne, at jeg nå står på venteliste. Anbefales på det varmeste!! Så medmenneskelig, tilstede og dyktig.

Fantastisk lege

Lytter alltid
Tar seg tid
Tar tak i problemet
Er direkte men empatisk
Tar pasienten seriøst

Anette er en kjempeflink lege. Det er deilig å bli tatt seriøst.

Helt EKSEPSJONELL lege, ELENDIG legekontor

Lege: Anette Strandlie Knai Skrevet

Vil starte med å si at denne legen er den beste legen jeg har hatt! Jeg har bare hatt tre leger før henne, men av all "høy rangerte" helsepersonell jeg har vært i kontakt med av ulike årsaker er hun noe helt spesielt. Veldig forståelses, snakker med deg - ikke til deg, lett å kommunisere med, veldig behjelpelig, gir deg trøst om det er et følsomt tema og sender deg gjerne videre hvis man trenger henvisning osv. Det virker nesten for godt til å være sant, men det er dette som gjør det så sårt når jeg nå skal bytte fastlege igjen.

Legen har vært så flink at jeg blir lei meg for at jeg skal bytte legekontor. Heistad legekontor, eller systemet dems er heeeelt ute å kjører. De er så lite hjelpsomme at det gjør meg forbanna. Hjelper verken med timebestilling, hjelp ang pasientsky og snakker ´til deg´ ikke ´med deg´.

Skulle så ønske at denne fastlegen jobbet på et annet legekontor, det fortjener både henne og hennes pasienter.

Forståelsesfull og ærlig

Lege: Anette Strandlie Knai Skrevet

Anette er veldig forståelsesfull, god til å lytte og er ærlig med hva hun selv tenker. Hun er veldig flink og er kunnskapsrik. Trist at selve Heistad Legekontor ødelegger opplevelsen, når Anette er så flink som hu er.

En som tar deg på alvor

Lege: Ida Tornholm Skrevet

Ida er desidert den beste fastlegen jeg har hatt. Hun lytter til alt du kommer med og følger det opp