Om vurderingeneSiste vurderinger av Romerike Hjertesenter AS
Veldig flink og raus
Lege: Jan Glasø SkrevetHer blir man tatt vare på av en av Norges beste på området. Ref min fastlege. Helt fra Legesekretær og stresstest/ sykkel til selve timen hos Dr.Glasøe.
Forklarer ting så man forstår og med en viss humor og glimt i øyet.
Åpen, ærlig og faglig sterk
Lege: Julita Karpinska SkrevetJeg ble så godt ivaretatt. Hun har en pedagogisk måte å formidle funnene på. Kommunikasjonen var uformell og behagelig som skapte en trygg ramme for undersøkelsen/konsultasjonen.
Anbefaler
Lege: Julita Karpinska SkrevetJulita Karpinska er den beste kardiologen. Profesjonell på høyt nivå. Fikk hjelp umiddelbart . Tusen takk til alle på hjertesenter.
Kompetent, nøye og bred i undersøkelseprosess.
Lege: Julita Karpinska SkrevetHun er svært nøye i forbindelse med undersøkelsen og spør meg som pasient om forhold som jeg ikke kanskje har tenkt på i forhold til undersøkelsen og mulige forbedringer jeg kan gjøre knyttet til diagnosen. I tillegg ser hun på alle måledata og resjekker/kontrolller disse opp mot egne og andre obervasjoner.
Emosjonell intelligent og forståelsesfull
Lege: Jan Glasø SkrevetDette er en lege som jeg aldri gruer meg til å møte, men ser fram i mot å treffe. Han er faglig kompetent i norgestoppen. Jeg har 100 % tillitt til han.
Han lytter alltid, og svarer på alle spørsmål. Han er ikke stressende eller jagende, og har en ro i kroppen som smitter over. I tillegg har han en glimrende humor, og avslutter alltid med å forklare grundig, for så å gi gode råd videre. Anbefales