Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Tannklinikk - Ålesund
Helt topp tannlege
Tannlege: Shirley S. Valdal SkrevetSherly er en fantastisk god person og en hyggelig tannlege
Lite ventetud,presis og en behagelig tannlegeassistent
Vil anbefale dette tannkegekontoret.
Fikk nytt smil hos Shirley 🤠
Tannlege: Shirley S. Valdal SkrevetMeget god behandling og service hos Shirley! Rens og røntgen - med utsikt mot Ålesund havn. Jupp, helt ok å besøke Sentrum tannklinikk 🤗
Fylling
Tannlege: Shirley S. Valdal SkrevetDet er ikke bra - når Tannlegen prøver å få deg til å skrive vurderinger inne på google. Dette oppleves som "salgs triks" og er ikke bra. - Ikke like skånsom som de andre tannlegene på tannklinikken.
Veldig bra
Tannlege: Shirley S. Valdal SkrevetMeget bra🤗! Hyggelige folk og god service. Flink tannlege og god atmosfære i moderne gode lokaler med flott utsikt
Tannbehandling
Tannlege: Shirley S. Valdal SkrevetHar vært pasient hos Shirley siden hun starter opp i Ålesund. Jeg har vært hos henne flere ganger pr. år og opplever henne som svært dyktig.
Foruten at jeg opplever henne som meget positiv, noe som også klinikken i sin helhet er, så utfører hun sitt yrke på en særdeles god måte. Jeg vil derfor på det sterkeste anbefale til enhver å få sin tannbehandling her.
Jeg har forøvrig benyttet denne klinikken 35-40 år og har alltid vært tilfreds