Om vurderingeneSiste vurderinger av SiO Helse
Grei tannlege (med unntak av en engangstilfellet)
Tannlege: Priya Kohli SkrevetEn grei og hyggelig tannlege som vet hva hun driver med. Har bare hatt en tilfellet hvor en hull var ikke renset ekstra godt nok. Noe som ledet til rotfylling hos Tannlegehøyskolen og masse ekstra kostnader. Men normalt sett gjør hun en god jobb.
Avslappet og trygg
Tannlege: Minh Khai Le Thieu SkrevetJeg valgte Minh på grunn av en annen vurdering her på Legelisten som i stor grad reflekterte min egen situasjon. De hadde mulighet til å ta meg imot på kveldstid, hvilket var et stort pluss for meg med tanke på jobb. Minh var utrolig avslappet og betryggende for en nervøs pasient som meg selv, og jeg kan anbefale dem på det varmeste!
Veldig bra
Tannlege: Anne Hardang SkrevetSå ålreit, flink og hyggelig tannlege at jeg måtte inn her og skrive, hun fortjener det:) var bare fint å være å tannlege stolen hennes
Helt fantastisk tannlege!
Tannlege: Anne Hardang SkrevetEn fantastisk tannlege, som sørger for at man føler seg trygg og ivaretatt under hele timen. Kan anbefales på det sterkeste, og jeg kunne ikke bedt om en bedre tannlege.
Utrolig dyktig!
Tannlege: Andreas Gibsztein SkrevetVar hos Andreas for å trekke en visdomstann, og han ga all informasjon en trenger og virket opptatt av å bevare rettighetene man har som pasient. Han var svært imøtekommende og betryggende med mye humor og godt humør. Inngrepet var over veldig fort, og helt uten smerte. Dette er en fantastisk dyktig tannlege, og særlig egnet for de som har tannlegeskrekk.