Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Gynekologi AS
Flink og behagelig
Lege: Stig Pedersen SkrevetLokalene er rene, men samtidig hyggelige og rolige.
Legen var utrolig profesjonell. Han var også ekstremt behagelig og man følte seg trygg.
Svært profesjonell, empatisk og grundig!
Lege: Stig Pedersen SkrevetBestilte time for å få tatt en ultralyd grunnet bekymringer i forbindelse med svangerskap.
Fikk raskt time, ble møtt på en flott måte på telefonen.
Smakfulle og moderne lokaler. Hyggelig resepsjonist.
Stig Pedersen var svært hyggelig, rolig og lydhør, og tok våre bekymringer på alvor.
Han gjenomførte en svært grundig ultralydundersøkelse og forklarte hele veien. Bilder av nurket vårt kom opp på storskjerm så vi kunne følge med underveis, og vi fikk med oss masse bilder til å ha med hjem!
Vi gikk inn engstelige, og gikk ut rolige og trygge.
Kan absolutt anbefale dr Pedersen, og vi kommer nok til å ta turen innom igjen for 3D-ultralyd.
Tommel opp!
Fantastisk
Lege: Stig Pedersen SkrevetJeg hadde min første gynekologundersøkelse her og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Var litt skeptisk i begynnelsen fordi det var min første gang, men Stig er en fantastisk person som tar godt vare på deg. Han sørger for at jeg er informert om en hver ting og at jeg til en hver tid føler meg trygg. Han følger deg godt opp både før og etter timen, slik at man ikke har noe vondt i ettertid etter behandling. Jeg føler meg ordentlig vel ivaretatt hos Stig. Han blir absolutt min faste gynekolog!!
En kjempeflink,super lege. Den beste
Lege: Stig Pedersen SkrevetTakk for at det finnes en slike herlig kjempeflink lege. Takk for god omtanke, gode råd og forståelse. Anbefaler deg på det sterkeste.
Snill og dyktig
Lege: Stig Pedersen SkrevetHar vært til Pedersen 4 ganger nå, i tillegg til ultralydundersøkelse ved graviditet. Så snill, behagelig og dyktig mann skal man lete lenge etter. Veldig fornøyd. I tillegg er han tilgjengelig og fleksibel på timene.