Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Gynekologi AS
Fantastisk ivaretakende
Lege: Stig Pedersen SkrevetStig er helt fantastisk! Han tar seg god tid til sine pasienter, han virkelig SER pasientene sine på en måte som gjør at man føler seg forstått, uansett hva det måtte være du er inne for. Han forklarer deg og viser deg slik at du skjønner hva han mener, han inkluderer deg som pasient slik at du føler deg hørt, og han har det aldri for travelt til å høre på dine bekymringer eller tanker. Du føler deg ivaretatt som pasient. Anbefaler alle jeg kjenner, og ikke kjenner, til å gå til Stig.
Velg en annen
Lege: Stig Pedersen SkrevetJeg synes ikke det var en god opplevelse å være hos Stig Pedersen. Jeg følte ikke jeg ble tatt på alvor med mitt problem, men at det ble bagatellisert og ledd bort. Anbefales dessverre ikke.
Anbefales!
Lege: Stig Pedersen SkrevetBestilte time til Stig for å få en second opinion etter et besøk hos en annen gynekolog. Er kjempefornøyd! Stig er imøtekommende, fortsåelsesfull, faglig dyktig og god til å forklare. Han tar seg god tid, noe som gjør at han tidvis kan være noe forsinket. Men etter å ha vært inne på konsultasjon ser jeg jeg på dette som et kvalitetsstempel. Jeg vil absolutt anbefale Sentrum Gynekologi! :)
Hyggelig og dyktig
Lege: Stig Pedersen SkrevetHyggelig, profesjonell og dyktig. Har fått god hjelp her. Benyttet Stig Pedersen fast over flere år fordi han er så flink og ikke minst hyggelig.
Helt supert
Lege: Stig Pedersen SkrevetEn veldig behagelig opplevelse som førte til at jeg ikke kommer til å kvi meg for å gå til gynekolog lenger. Stig var veldig imøtekommende, forklarte godt, og tok seg virkelig tid til meg. Ekstra greit var det med studentpris. Anbefales på det varmeste!