Tinneberget legesenter

Siste vurderinger av behandlere ved Tinneberget legesenter

Lyttende og flink lege

Lege: Stian Jamtveit Høihilder Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Stian som min fastlege. Han lytter, setter seg godt inn i sykdomshistorie, ønsker å hjelpe og sender videre til spesialister dersom det er nødvendig.

Flink og orientert for pasient

Lege: Misbah Saeed Skrevet

Fik god og profesjonel hjelp i den vanskelig tid,når jeg trengte det. Legen fordypt seg i min situasjon,jeg har vært sendt til alle spesialister som jeg trengte,og ike minst jeg har fått godt oppfølgning hele veien.

Tidseffektiv lege

Lege: Mazri Khalaf Mhemed Skrevet

Det lønner seg å komme forberedt til denne legen, dvs med en liste av spm/plager.
Er stort sett fornøyd med behandlingen, men det er en del problemer med IT systemene på Tinneberget, legen har f eks ikke tilgang til oppdatert informasjon fra andre behandligssteder og sykehus. Dette synes jeg er altfor dårlig.

Effektiv og flink

Lege: Nektarios Apostolou Skrevet

Veldig fornøyd med legen. Får rask tilbakemelding og gode råd. Ikke akkurat en lege for smalltalk, men det viktigste er jo at han gjør en god jobb. En lege som ikke kaster bort tiden, og som er klar gjerne et minutt før timen skal begynne

Føler meg tatt på alvor

Lege: Nektarios Apostolou Skrevet

Noen ganger litt språkutfordringer. Men stort sett går det fint. Tar meg på alvor. Forklarer. Effektiv. Ikke noe småprat.