Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borgeåsen Legesenter DA
Rolig,blid, og til hjelp
Lege: Siamak Shekarchi SkrevetMest fantastiske legen jeg har vært borti, og et godt menneske. Ikke for stolt og sta for å henvise deg videre. Du merker du, og din helse betyr noe for han. Kan ikke få skryti nok.
Lyttende og informativ !
Lege: Joseph Hamis Mwanaupanga SkrevetUtrolig fornøyd med å ha Joseph som fastlegen min. Han tar meg alvorlig og er kunnskapsrik og sympatisk.
Anbefaler han på det varmeste.
Veldig bra lege!
Lege: Joseph Hamis Mwanaupanga SkrevetKunnskapsrik lege som lytter, tar ting seriøst og henviser videre ved behov. Uansett om det bare er små ting jeg lurer på, så får jeg alltid god hjelp! Borgeåsen gir som regel time på dagen, det er luksus nå som det er mangel på leger! De svarer også raskt på telefon og Helsenorge.
Suveren.
Lege: Joseph Hamis Mwanaupanga SkrevetJeg har vært griseheldig som har fått Joseph som fastlege. Hvis han ikke gtreier å løse problemet der og da sender han deg videre umiddelbart. Nok en gang, Takk Joseph.
Trygg, sympatisk og kunnskapsrik
Lege: Siamak Shekarchi SkrevetSiamak føles som en trygg, kunnskapsrik lege som en føler at tar pasienten på alvor og bryr seg om pasienten.