Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borgeåsen Legesenter DA
Flink og veldig blid lege
Lege: Siamak Shekarchi SkrevetBle fulgt opp av han under graviditet som vikar for min fastlege. Selv når man vet han har dårlig tid føler du aldri at han prøver å forte seg og få deg ut, men tar seg god tid. Opplevde at han var grundig og faglig oppdatert noe som gjorde meg trygg og følte meg godt ivaretatt. Fulgte også opp etter timer.
Blir ikke tatt på alvor
Lege: Sissel Borthne Gundersen SkrevetHatt sterke kroniske smerter i rygg. Etter 5 legetimer med samme svar: bevege seg mer. Fikk jeg endelig en turnuslege som ble redningen. Ble sendt direkte til MR, viste sterk forverring av prolaps. Henvist rett til kirurg i Bergen.
Heller aldri kontakt å få med resepsjonen, sure frekke damer. Skuffende
Aldri til stede, følger ikke opp
Lege: Sissel Borthne Gundersen SkrevetSympatisk lege som er lite tilgjengelig på alle måter. Hun er sjelden på kontoret selv, men har andre leger som tar timene for henne. Hun har sikkert veldig mye å gjøre, og det er grunnen til at hun ikke får tid til å følge opp, men en føler seg litt uteglemt. Streng på resepter hvilket sikkert er bra, men en føler seg også der litt tufs når en ikke blir behandler rettmessig. Jeg føler hun ikke tar problemer på alvor, og kommer med lettvinte løsninger når en har behov for reell hjelp.
faglig dyktig og medmenneskelig
Lege: Siamak Shekarchi SkrevetVikarierte for min fastlege, utrolig dyktig og et fint menneske. En føler seg ivaretatt og respektert. Han er nå min fastlege.
Alt for mye å gjøre! Umulig å få tak i!
Lege: Sissel Borthne Gundersen SkrevetHun er sikkert dyktig. Men har alt for mye å gjøre. Glemmer og skrive ut resepter og det kan ta dager før du får kontakt med henne og hun får skrevet den ut.
Hun er som regel ikke på kontoret. Da hun har andre ting hun gjør også. Dette fører til at mann som regel aldri får time hos henne. Men hos en av turnusleger. Dette er forsovidt greit! Da de tar seg mer tid. Men mann får jo aldri en lege som får bygd opp kjennskap om deg.