Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykia AS
Profesjonell og grundig
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetJeg var der ifm. en utredning for mange år siden og har vært tilbake til behandling i nyere tid.
Kvakkestad fremstår som nøyaktig og kunnskapsrik, slik man forventer av en spesialist. Veldig godt forberedt og effektiv i konsultasjoner, får gjort mye på 45 minutter. Lett å snakke med. Direkte, ærlig og virker interessert.
Han gjorde grundige undersøkelser ifm. medisinering slik at man kan føle seg trygg, og forklarte valgene av medisin godt. Han kom også med nyttige ressurser og anbefalinger for å bedre mestre min situasjon uavhengig av medisiner.
Jeg kjenner ikke prisnivået i bransjen og vet ikke om han er spesielt dyr eller ikke, men prisene blir i alle fall kommunisert tydelig både på nettsiden og i timebekreftelse så man får ingen overraskelser.
Streng og nøye
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetBetalte 20 000 for en ADHD utredning som endte med at jeg ikke hadde ADHD.
Ble diagnostisert med ADHD på DPS noen måneder senere. Oppleves som profesjonell og forsiktig med diagnostisering, som kanskje er bra med tanke på utbredelsen av ADHD-diagnoser.
Dersom en ønsker en diagnose bør en kanskje prioritere det offentlige, da de virker å være mindre stringente med diagnosekrav.
Svarer ikke på henvendelse
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetBeskrivelsen på siden samsvarer ikke med faktisk opplevelse. De besvarer verken henvendelse på e-post eller telefon. Veldig skuffende.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetHan er helt utrolig dyktig på adhd utredning! Jeg har fått et nytt og bedre liv takket være hans forståelse for hvordan den diagnosen påvirker dagliglivet. Kan virkelig anbefales! Kjører heller 50 mil tur retur for time hos han, enn å vente på dps hvis man er «heldig» å bli trukket ut til å få utredning der.
Helt fantastisk!
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetSkulle hatt flere som han. Profesjonell, dyktig, faglig oppdatert! Virkelig helt fantastisk psykiater.