Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solum Legesenter DA
Dyktig !
Lege: Manoharan Manika SkrevetDette er en dyktig lege ! Er ikke mange leger som ringer deg på ettermiddagen/ kvelden for å sjekke hvordan det går med deg. Han er en fastlege som du føler bryr seg om deg, som vil hjelpe deg og som vil ta vare på deg. Rett og slett en fantastisk fastlege !
Verdens Beste
Lege: Manoharan Manika SkrevetJeg har brukt Manika i mange år. Han lytter og ringer meg opp om ettermiddagen med svar på prøver. Han er hyggelig og stiller de rette spørsmålene kan bare annbefale han :-)
En fantastisk lege!
Lege: Manoharan Manika SkrevetJeg er utrolig takknemlig for å ha en fastlege som Manika! Han bryr seg virkelig og tar deg alltid på alvor. Kommer inn samme dag hvis det er noe spesielt, hvis ikke tar det en dag eller to.
Hastverk, ikke tid, glad i å henvise videre, glad i penger
Lege: Manoharan Manika SkrevetLegen er mer opptatt av å ha mange konsultasjoner for å øke egen vinning enn å finne ut om pasientens ve og vel. Som noen skriver henviser han alt for fort videre uten å undersøke selv!
Har skiftet!
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Per Ola Hogner Jahr SkrevetJeg var nettopp innlagt med alvorlig hjertesykdom. Etter utskrivelse måtte jeg på et kurs i Oslo i forbindelse med jobben. Jeg var svært engstelig og diskuterte dette med Dr. Jahr. Han var svært forståelsesfull og tilbød seg å bli med! Ikke nok med det: Han bestilte også hotell og spanderte øl! Det eneste minuset var at han ble tidlig trøtt og måtte legge seg.
Alt i alt en fantastisk lege! Jeg skal aldri bytte!