Bærum Gynekolog

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sandviksveien 36 1363 Høvik

Siste vurderinger av Bærum Gynekolog

Den beste gynekologen som kan oppdrives

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Jeg har gått til Nahid i over 10 år og jeg anbefaler henne på det varmeste. Hun er dyktig, tilgjengelig, kunnskapsrik, nær og en som virkelig bryr seg om deg.
Jeg har aldri opplevd at noe gjør vondt og undersøkelsene går smidig og raskt. Det er enkelt å få time raskt enten via nettet eller ved å ringe. Hun er den aller beste gynekologen som kan oppdrives.

Veldig fornøyd med Nahid

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Hadde undersøkelse hos Nahid Heydarpanah og kan bare sier at hun er VELDIG TRYGG OG KUNNSKAPSRIK. Jeg anbefaler. Jeg er veldig fornøyd med undersøkelse. Svært fornøyd!

En gynekolog som både er faglig dyktig, og empatisk.

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Nahid har gang på gang imponert meg med sin faglige dyktighet, hun både lytter og ser den enkelte. Hun er tilgjengelig, med ettermiddagstimer et par ganger i uken . Dette i tillegg til vanlige åpningstider.Lokalene er freshe og stilfulle Hun opplevelses alltid som trygg, hensynsfull og empatisk.
Dette er en gynekolog jeg varmt kan anbefale!

Fantastisk!

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Jeg har vært hos flere gynekologer oppgjennom, men Nahid er garantert den beste. Jeg synte gynekologundersøkelser er ubehagelige, men hos Nahid blir man sett og hørt. Hun har et behagelig vesen som får deg til å slappe av. Jeg opplever at hun tar seg god tid til meg, noe jeg setter veldig pris på. Anbefales virkelig :-)

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Nahid anbefales på det sterkeste da hun er både trygg, kunnskapsrik, informerende og inkluderende. Føler meg alltid ivaretatt og at jeg får en profesjonell behandlig om det så gjelderer en gynekologisk undersøkelse eller et svangeskapsrelatert besøk.