Om vurderingeneSiste vurderinger av Bærum Gynekolog
God ivaretakelse
Lege: Nahid Heydarpanah SkrevetVaginalplastikk gjennomført i trygge omgivelser,
med et veldig støttende team!
Resultat etter et år,
er mer enn jeg hadde håpet på!
Anbefaler dr Nahid Heydarpanah,
på det varmeste!
Behagelig, trygg og diskre
Lege: Nahid Heydarpanah SkrevetEn meget behagelig person som inngir tillit og er forståelsesfull og diskre, og som det er lett å spørre om «vanskelige ting». Du får konkrete svar og god veiledning.
Fantastisk
Lege: Nahid Heydarpanah SkrevetHar vært hos Nahid under begge svangerskapene mine og føler meg veldig trygg. Hun gir gode råd og er en utrolig dyktig gynekolog/lege.
Må bare nevne at Nahid har svar på ting som ikke engang jordmor eller lege kan svare på, noe som har vært enormt viktig for meg. Jeg og min samboer går alltid ut der ifra med et smil om munnen.
Rett og slett en helt fantastisk dame.
Kommer til å fortsette å gå til Nahid, enten det er svangerskapsrelatert eller vanlige gynekologiske undersøkelser.
Meget fornøyd pasient
Lege: Nahid Heydarpanah SkrevetNahid er en dyktig gynekolog som alltid er like hyggelig og imøtekommende. Føler meg trygt og ivaretatt hos henne. Hun gjør sitt beste for å hjelpe.
Kan varmt anbefales.
Unik person!
Lege: Nahid Heydarpanah SkrevetHar benyttet meg av Nahid i flere år nå. Forsøkte henne som gynekolog, etter sterk anbefaling. Hun er utrolig vennlig, imøtekommende, kunnskapsrik og ikke minst en unik hjertevarm person. Gir informasjon, følger opp og viser tydelig at hun har tid til deg som pasient.
Anbefales på det sterkeste!