Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Invivo Medisinske Senter AS
Empatisk og grundig
Lege: Janne Strand Hermansen SkrevetJeg blir godt fulgt opp, og får alltid tilbakemelding hvis det er noe å bemerke ved prøver.
Oppfatter henne som interessert og engasjert
Trygg, omsorgsfull og hjelper deg
Lege: Charlotte Ferner Heglund SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt. Hun ser deg, hun tar seg tid til deg og hun hjelper deg. Kunne ikke bedt om noe annet
Seriøs og dyktig.
Lege: Milda Øhlckers SkrevetØhlckers har vært min fastlege i overkant av 10 år og har fulgt meg fra barndomen til voksen alder. Hun er konkret, effektiv og henviser alltid ved behov. Hun arbeider strategisk ved å f.eks: anbefale å ikke benytte antibiotika unødvendig, men samtidig skrive resept dersom situasjon forverres Ila dagene etter konsultasjonen. Dette er en fastlege som arbeider analytisk og skiller unødvendig fra nødvendig. Det er nærmest alltid mulighet for hastetime på dagen.
Milda er en svært seriøst dame, som viser sin empati og omsorg gjennom konkrete tiltak og oppfølging. Dersom man søker en emosjonelt støttende fastlege som tar seg tid til å respondere med kroppsspråk og øyekontakt, ville jeg kanskje sett etter andre alternativer.
Anbefales på det sterkeste!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Milda Øhlckers SkrevetEn fantastisk god,empatisk,kunnskapsrik lege,alltid tilgjengelig,hensviser til spesiolister ved behov,prøvesvarene får jeg også fort.
TAKKER HJERTELIG OG ANBEFALER PÅ DET VARMESTE
Trygg ,god og omsorgsfull
Lege: Janne Strand Hermansen SkrevetDette er en lege som ser sine pasienter,tar i mot med åpne armer.Meget dyktig og gå i dybden av problemene,et hjerte godt menneske.☺️