Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Invivo Medisinske Senter AS
Resultatorientert lege
Lege: Celine Riis Bogsrud SkrevetEn fastlege jeg stoler 100% på. Kunnskapsrik, søkende og lyttende. Hun ser mulighetene og tar konkrete beslutninger. Anbefales!
Hun ser meg som pasient
Lege: Janne Strand Hermansen SkrevetVeldig flink og behagelig lege. Har behandlet meg for influensa og lungebetennelse nå ihøst. La opp et løp for min behandling og forklarte det for meg.
Særdeles dårlig og uprofesjonell lege
Lege: Janne Strand Hermansen SkrevetEtter å hatt ett par timer hos henne i forbindelse med barna, opplever jeg henne som lite dyktig i legefaget. Hun unnlater å sende henvisninger når dette er avtalt (selv etter flere purringer), kommer for sent til avtaler, lite mottagelig for innspill fra meg som mor og hun har også rekvirert astmaprøve der det egentlig skulle uredes for mage/tarm problematikk. Selv ikke fjerning av en enkel vorte greide hun å utføre (brukte et maskin med tom frysepatron og dyttet spissen, som ikke skal være i kontakt med huden, inn i sønnens vorte så det begynte å blø). Lite imponert for å si det mildt.
Empatisk, resultatorientert og kunnskapsrik
Lege: Anders Grøndahl SkrevetSvært empatisk, hyggelig og kunnskapsrik lege. Alltid behjelpelig, tar seg god tid og husker tidligere sykdomshistorie. Kan anbefales på det varmeste.
Veldig ryddig
Lege: Milda Øhlckers SkrevetMilla har gjennom mange år vist at hun er konsistent og ryddig, holder oversikt over medisinbruk, og formidler til spesialister ved behov. Hun følger opp at medisinering gir rett effekt.