Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandnessjøen legekontor
Den beste fastlegen vi har hatt.
Lege: Øyvind Bendik Gaupen SkrevetVi har hatt ham som fastlege i 7 år nå, og er kjempefornøyd! Kona var igjennom en periode med feildiagnoser og feil medisinering av en alvorlig sykdom, og hun ble henvist til dr. Gaupen ved en tilfeldighet: Heldigvis! Da ble det fart på sakene! Vi er ham evig takknemlig for å løse det store problemet. Siden har han vært vår fastlege. Han er altid blid og imøtekommende, tar seg tid til å lytte til pasientene, og å gi informasjon. Han har også vært lynrask til å få hjulene igang dersom videre behandling har vært nødvendig. Han har vår fulle tillit.
Lege: Reidun Margrethe Hansen Moe SkrevetEn fantastisk lege som virkelig hører på det du har å si og hjelper deg med dine problemer. Hun er utvilsomt den beste legen jeg har hatt.
Lege med lite interesse for pasienten
Lege: Øyvind Bendik Gaupen SkrevetMin erfaring er at legen har lite tid til meg som pasient. Han er lite lydhør og gir lite eller ingen oppfølging. Får lite råd og hjelp for mine plager.
Den beste legen i Alstahaug kommune.
Lege: Jon Andreas Sivertsen SkrevetEn veldig grei og seriøs lege. Tar seg god tid til pasienten og du blir garantert tatt på alvor.
Inkluderende
Lege: Øyvind Bendik Gaupen SkrevetGod kommunikasjon og forståelse. Tar seg god tid og man føler da at man blir ivaretatt