Marianne Valnes
Dessverre legen er aldri tilgjengelig. Fikk vikar flere ganger (der også hadde dårlig opplevese under svangerskapskontroll). Måtte bytte fastlegen.
Har hatt henne som fastlege siden ordningen kom, har alltid vært veldig fornøyd med min lege. Samarbeider godt og henviser raskt videre ved behov. Lytter og spør, er ofte oppdatert når jeg kommer. Er kunnskapsrik og nysgjerrig. Tommel opp for henne.
Hører andre har hatt problemer med henne men jeg har aldri hatt det. Hun lytter, forstår, henviser videre vis det er behov. Ingen problemer, eneste er lang ventetid.
Har hatt Marianne til lege i 15 år nå. Jeg er ikke så ofte til lege, og noe av grunnen var at jeg syns hun virket litt krass og kort til å begynne med. Men til slutt må man jo til lege. Da var det en helt annen person enn det jeg husket som satt der. Hun lyttet og virket forståelsesfull, og er generelt dyktig.
Jeg har ikke noen problemer med Marianne. Hun er kjempe flink henviser videre når det er behov. Forstår problemer å viser interesse. Har ikke noe negativt. Eneste som er et minus er lang ventetid på å få time.