Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nome Legesenter
Empatisk og kunnskapsrik, ser pasienten
Lege: Paul Werner Eggert SkrevetJeg opplevde min første konsultasjon som veldig bra, Legen var interessert i det jeg lurte på og han hadde lest i journalen min på forhånd. Han var lett å snakke med og han var åpen, interessert og kunnskapsrik.
Villig til å engasjere seg i pasientensbehov
Lege: Paul Werner Eggert SkrevetHan er ung og kanskje litt uerfaren ennå, men veldig engasjert. Erfaring kommer med tid, men jeg har troen på at han. Selv om han ikke er norsk, snakker han godt norsk og er lett å forstå. Han tar seg tid til å bli kjent med sine nye pasienter. Og engasjerer seg i deres behov og lytter godt.
forferdelig fastlege
Lege: Daria Espedalen Skrevethun virker brydd uansett hva man kommer for. hun ser nesten ikke på hverken meg, eller barn om de er med. Hun virker ikke noe interessert i oss som pasienter - og undersøker virkelig ikke nøye nok. Nekter å fornye resepter man har gått på i flere år hos tidligere fastlege.
Heller ikke barna mine tar hun på alvor, fikk krangla oss til en henvisning hvor hun ble rett og slett irritert. Viste seg at barnet måtte opereres for 2 ting.
Styr unna henne som fastlege - det er absolutt ingen hjelp å få.
Uinteressert og lite oppdatert
Lege: Daria Espedalen SkrevetVar lite interessert i meg som pasient, gav ikke blikk kontakt og satt kun å skrev på pc. Sa nei til fornyelse av resepter jeg har gått på i en årrekke. Svært ubehagelig opplevelse. Fremsto også lite oppdatert faglig. Anbefaler IKKE denne legen. Styr unna!
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Zafar Ghazanfar Ali SkrevetBeste legen jeg har hatt, nøye, følger godt opp, og tar seg god tid. Tar pasientene imot på en god måte, og er flink på å skape tillit.