Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nome Legesenter
Best legen det er i Norge.
Lege: Lars Kristian Lunden SkrevetHan er einaste legen som kikker på det hva som skjer med deg og hjelper deg med alt han kan. Jeg har aldri vart hos bedre legen en Lars Kristian.
Den beste på heile kontoret
Lege: Tatiana Holland SkrevetHar bare godt og si om Tatiana har hatt en del kroniske plager som hun er heilt utrulig med.
Er mange leger som har mye og lære av henne.
Dyktig
Lege: Zafar Ghazanfar Ali SkrevetNøye, kompetent og dyktig lege som følger godt opp, og setter seg inn i ting.
Stoler 100% på denne fastlegen.
Han er ærlig, enkel å forholde seg til.
Anbefales
Meget Bra og Velutdannet Lege
Lege: Daria Espedalen SkrevetDr. ESPEDALEN er en av de beste leger Jeg har hatt. Hun viser både innblikk i hele situasjonen som måtte være, og har god tid ved timer. Rask tilbakemelding ved enhvær situasjon. Medikamenter alltid på kort tid, og aldri noen misforståelser. Jeg har sjelden følt meg bedre ivaretatt. Selv om stor avstand til Legekontor. Anbefaler Dr. Espedalen.
Fantastisk go lege
Lege: Lars Kristian Larsen SkrevetGodt han har komet igjen,verdens beste fastlege,han er rolig og behaglig type.flink til og lytte og forklare..han er heil unik,håper han blir her lenge og att jeg får beholde han som fastlege