Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
Lite tilgjenngelig og dårlig service
Lege: Petter Olberg SkrevetFaglig dyktig lege, som innbyr tillit.
Har opplevd flere ganger å vente opp mot en time etter oppsatt time.
Opplever ikke han som opptatt av min helse - en diagnoselege.
hyggelig og imøtekommende
Lege: Aaste Kaasa SkrevetJeg har ikke denne legen som fastlege men har hatt henne som vikar et par ganger. Veldig hyggelig, uformell og imøtekommende. Ville ikke hatt noe imot å ha henne som fastlege.
God Fastlege
Lege: Arnfinn Nordstrand SkrevetDet er lett å få time hos Din Doktor AS. Meget god dialog med fastlegen. Han er klar i tilbakemeldingene. Legekontorert er godt organisert.
Rettferdig - DYKTIG
Lege: Arnfinn Nordstrand SkrevetDoktor Nordstrand - har vært min fastlege de siste 10 år. Jeg har vært der for stort og smått - Dette er en fagmann som er løsningsorientert, og arbeider for nettopp det. En løsning for mitt problem. Ikke noe pjatt - men på ballen.
Alle konsultasjoner oppleves som svært grundige og profesjonelle. Han, går også lengre enn hva som kunne forventes for å sikre at konklusjonene som blir fattet er til det beste for meg.
Går ikke til min fastlege for en samtalepartner - men for å få hjelp til sykdom.
Dette er fastlegen for deg som ønsker en faglig dyktig LEGE med mye ekstra tilleggs utdannelse.
Anbefalt.
Aner ikke hvem hun er
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetDette handler ikke først og fremst om legen, men om legekontoret. Jeg har de siste 3-4 årene kanskje vært til legen 1 gang i året i snitt, med ulike "småproblemer". Og jeg har aldri møtt Hedda Fiske.
Jeg har i tillegg møtt en ny person hver gang.
Legekontoret forøvrig har hyggelige mennesker på jobb. Men føler at det blir problematisk å etablere et lege/pasientforhold når legen ikke er tilstede.
Vurderingen er altså gjort på bakgrunn av at jeg aldri har hatt kontakt med den samme legen på legekontoret. Ikke fordi jeg synes fastlegen har gjort en god/dårlig jobb, da jeg ikke kam si noe om det.
Har forøvrig byttet legekontor utelukkende pga. dette.